Εθνικός Λιβαδειάς: Παράπονα από την διαιτησία στο ματς με την Νήαρ Ηστ!

Οι άνθρωποι της ομάδας της Λιβαδειάς έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία στο ματς με την Νήαρ Ηστ κυρίως από τον κ.Κατσαπρακάκη!

Πολλά παράπονα έχουν οι άνθρωποι του Εθνικού Λιβαδειάς από την διαιτησία του αγώνα με την Νήαρ Ηστ (Κατσαπρακάκης, Σκανδαλάκης, Λιόνας) στον οποίο υποχρεώθηκαν σε ήττα με σκορ 57-51

Οι νεοφώτιστοι στην “National League 1” τα “έχουν” κυρίως με τον κ. Κατσαπρακάκη στον οποίο “καταλογίζουν” οτι “άφησε τον αγώνα να εξελιχθεί σε άτυπη πάλη” κατά της ομάδας τους!

Ο κ. Κατσαπρακάκης ήταν διαιτητής (Κατσαπρακάκης, Αγγελής, Χατζημάρκος) και στον αγώνα Πρωτέας Βούλας – Εθνικός Λιβαδειάς για το κύπελλο ανδρών Ελλάδας στον οποίο ο Εθνικός ηττήθηκε με 79-75 και αποκλείστηκε και οι άνθρωποι του σωματείου της Λιβαδειάς έχουν παράπονα από τον συγκεκριμένο ρέφερι και για αυτό το ματς!

Για αυτό και προχώρησαν στην έκδοση σχετικής ανακοίνωσης, αργά απόψε, αν και βρισκόμαστε μόλις στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος!

Από την άλλη πλευρά, πάντως, δίνουν συγχαρητήρια στην ομάδα της Νήαρ Ηστ Καισαριανής για την νίκη της!

Η ανακοίνωση:

Ο Εθνικός Λιβαδειάς θέλει καταρχάς να δώσει συγχαρητήρια στη Νήαρ Ηστ Καισαριανής για τη σημερινή νίκη της.

Παρόλα αυτά, θέλει ταυτόχρονα να εκφράσει τα παράπονά της για το διαιτητικό τρίο του αγώνα και ιδίως για τον κύριο Κατσαπρακάκη, ο οποίος άφησε τον αγώνα να εξελιχθεί σε μια άτυπη πάλη και μάλιστα εις βάρος της ομάδας μας.

Να αναφερθεί ότι ομοίως είχε πράξει και στον τελευταίο αγώνα κυπέλλου της ομάδας μας, στον οποίο ήταν επίσης διαιτητής.

Τέτοιου είδους διαιτησία δεν συναντάμε ούτε σε αναπτυξιακά πρωταθλήματα.

Θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε τίποτα αλλά ακριβώς επειδή βρισκόμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος θέλουμε να εφιστήσουμε την προσοχή των υπευθύνων.

Με κάθε σεβασμό,

Εθνικός Λιβαδειάς

Σχετικά